Actueel

Nationale Molendagen 2018


In het weekend van 12 en 13 mei is het zover, de Nationale Molendagen. Sinds 1974 wordt het evenement elk jaar gehouden op de tweede zaterdag in de maand mei. Sinds een aantal jaren is het evenement uitgebreid met de zondag. Het is een dag waarop zoveel mogelijk molens draaien. De Molendag is inmiddels uitgegroeid tot hét jaarlijkse molenevenement. Naast het draaien en malen met molens worden op een groot aantal molens allerlei activiteiten georganiseerd, van pannenkoeken bakken tot muziekfeesten.

In Zeeland hebben wij nog 77 complete molens en daarvan doet het merendeel ook mee aan de Molendag. U kunt deze molens ook bezoeken en bij diverse molens worden activiteiten georganiseerd. Kijk voor de deelnemende op www.molens.nl

De deelnemende molens op Schouwen-Duiveland zijn ook terug te vinden op Erfgoed Schouwen-Duiveland

Oosterland -  
<html />
Actueel

Pagina 1 van 12  > >>

Beste molenliefhebbers,

Het bestuur van vereniging De Zeeuwse Molen heeft, op advies van de overheid, besloten om de algemene ledenvergadering van vrijdag 27 maart 2020 niet door te laten gaan. Ook het Heer Hendrikhuis, waar onze vergadering gehouden zou worden, is voorlopig gesloten. Graag zien we u komend najaar terug op onze najaarsvergadering!